top of page

SUUNNITELMASTA TOTEUTUKSEEN

Olemme erikoistuneet kodintekstiilien suunnitteluun ja valmistukseen. Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme uudenlaisen ilmeen sinun kotiisi tai toimistoosi. Runsaasta mallistostamme löytyy tuhansia kangasvaihtoehtoja: edullisia peruskankaita, erikoiskankaita ja kaikkea siltä väliltä.Toimipisteemme sijaitsee Sysmässä. Palvelemme asiakkaitamme Hämeen, Uudenmaan ja Keski-Suomen alueella.

Mount Rush 686402 Abella 912815 Zipssust

SUUNNITTELUPALVELU

Olemme erikoistuneet kodintekstiilien suunnitteluun ja valmistukseen. Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme uudenlaisen ilmeen sinun kotiisi tai toimistoosi. Runsaasta mallistostamme löytyy tuhansia kangasvaihtoehtoja: edullisia peruskankaita, erikoiskankaita ja kaikkea siltä väliltä.

Suunnittelupalvelun hinta on 55 €/tunti (sis. alv 24 %). Suunittelutyö on maksutonta sisustuskokonaisuuden tilaajalle. Veloitamme km-korvaukset kohteeseen.

Verho ja koira.jpg

OMPELUPALVELU

Toteutamme omassa ompelimossamme asiakkaiden moninaiset ja yksilölliset toiveet käyttämällä niihin vuosien tuomaa kokemustamme. Olemmekin saaneet asiakkailtamme vuosien varrella paljon kiitosta tarkasta ompelujäljestämme. Asiakkaamme saa aina tilaamansa tuotteet valmiiksi silitettyinä.

Esimerkiksi sivuverhon ompelun alkaen 20 € (sis. 24 %). Toimitamme tuotteet silitettynä.

Zipsisustus%20-%20asennuspalvelu_edited.

ASENNUSPALVELU

Suunnittelun lisäksi hoidamme tarvittaessa myös toteutuksen eli asennustyöt. Myymälämme kautta voit tilata verhojen, kiskojen ja tankojen asennuspalvelun. Näin ollen palvelemme asiakkaitamme alusta loppuun asti.

Asennuspalvelun hInta on 55 €/tunti (sis. alv 24 %).

Zipsisustus - myymälä Sysmässä.jpg

SHOWROOM SYSMÄSSÄ

Zipsisustuksen laadukas valikoima on nähtävillä omassa showroomissa. Varaa aika ja tule tutustumaan laajaan valikoimaan, nähtävillä on tuhansia eri malleja. Myymälässä tehtävä ideointi ja suunnittelu on asiakkaalle maksutonta. Halutessasi voimme varata yksityisajan  sisustusratkaisujen löytämiseen.

Soita ja varaa!

Palvelumme: Services
bottom of page